DOTIK STRASTI

Doživetje

Dihjemajoč pogled na pokrajino, ki nas obdaja, vas bo prepričal, da se k nam spet vrnete. Spoznajte številne lepote, ki vam jih ponuja Pohorje, edinstveno doživetje pa zaokrožite s ponudbo vinskega posestva Frešer.
IZKUŠNJA

Vinske degustacije in treningi

V vinu je ujetega veliko znanja in skrivnosti, ki jih želimo deliti z vami. Za vse ljubitelje vinske kapljice organiziramo voden ogled družinskega posestva Frešer z vinsko degustacijo oziroma vinskim treningom.Več
Wine tastings and trainings
Events for private groups
IZKUŠNJA

Dogodki za zaključene skupine

Druženje v družinskem krogu, s prijatelji ali sodelavci je trenutek, v katerem vsi želimo uživati. Prepustite se mu tudi vi in organizacijo – v obliki klasične zabave ali zabave s praktičnim degustacijskim ogledom posestva – zaupajte naši ekipi. 

Več
IZKUŠNJA

Spoznajte Pohorje, doživite nepozabne spomine

V objem narave Pohorja vas z veseljem sprejmejo številne urejene pohodniške in kolesarske poti ter domače kulinarične dobrote na številnih postojankah. Njegove lepote vam bodo pričarale nepozaben in aktivnosti poln oddih.

Več
Explore Pohorje, feel unique experience
Events for private groups
IZKUŠNJA

Wine Frešer Music

Na vinskem posestvu Frešer prirejamo festival izbranih vin, ki božajo naše brbončice, ter glasbe, ki je pravi užitek za naša ušesa. Posebni glasbeni gostje vsakič poskrbijo, da se skupaj prepustimo prelepemu pogledu na Ritoznoj, kapljico rujnega pa pospremijo edinstveni okusi gostujočih slovenskih chefov.

Več
Degustacije

Rezervirajte svoj termin

Vstopite v svet naših vin. Prepustite se vodenemu ogledu vinskega posestva Frešer in strokovni vinski predstavitvi naše ekipe.

Kontaktirajte nas
Slika_1.jpg
Slika_2.jpg
Slika_3.jpg
Slika_4.jpg
Slika_5.jpg
Slika_6.jpg
Slika_7.jpg
Slika_9.jpg
Slika_8.jpg
Slika_10.jpg
Slika_11.jpg
Slika_12.jpg

E NOVICE

Ste stari
18 let ali več?

Minister za zdravje opozarja: uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.